За връзка: +359886555885
Или ни изпратете имейл: До Синева

Балоните са уникалният начин да спиш на открито без да загубиш усещането за сигурност и лукс на тухленото жилище. В него е безопасно, няма летящи и пълзящи животинки, никога не вали и въздухът винаги е свеж. В балона е красиво – всяка нощ в него е различна в съчетанието на звуци и светлини.

И все пак… Балонът е създаден, за да те доближи максимално до усещането, че спиш на открито. Много е сложно да бъде затоплен или охладен, но пък и това е част от неповторимото преживяване.

Според нас няма неподходящ сезон или синоптична обстановка, за да се нощува в балон. Винаги е различно. Винаги си струва. Вътре е комфортно, а мекото легло и топлите завивки помагат на тялото да се отпусне.

Балоните гарантират вашата интимност. До всеки от тях се достига по индивидуална пътека. Разполагат с индивидуален кът на открито, където може да се усамотите за закуска например. Повечето от балоните имат непрозрачна част, но гостите не трябва да се разхождат между тях. Зоната, предназначена за балоните, е забранена за други гости на комплекса, за домашни любимци и деца под 10г.

На разположение на настанените в балон са всички останали общи части на комплекса.

деца под 7г. На разположение на настанените в балон са всички останали общи части на комплекса