За връзка: +359886555885
Или ни изпратете имейл: До Синева

Сафари палатка

Нашата невероятна Сафари палатка, разположена под кичест орех, ще ви плени с уюта на дома от една отминала епоха. В нея има удобно легло от естествено дърво с много орнаменти. Не се колебайте да тествате и тази възможност. 

Обслужващите помещения са на около 20 м. Максималният капацитет е 2 човека.  Можете да ползвате всички останали съоръжения в комплекса, механа, тераса за слънчеви бани и джакузи срещу допълнително заплащане. Естественото джакузи в реката е на 20 м. от портата.

Цени

Цените са от 67 до 100 лева, в зависимост от продължителността на престоя и избраните дни от седмицата. Включват една незабравима нощувка, спално бельо, кърпи и други тоалетни принадлежности. За всички гости са осигурени паркоместа. Настаняването е след 15:30, напускането е до 12 часа.

ден от седмицата П В С Ч П С Н
една нощувка 80 лв.  80 лв.  80 лв.  80 лв.  90 лв.  100 лв.  85 лв. 
две нощувки 70 лв.  70 лв.  70 лв.  70 лв.  80 лв.  90 лв.  75 лв. 
за три и повече 67 лв.  67 лв.  67 лв.  67 лв.  77 лв.  87 лв.  72 лв.

Резервация на Сафари палатка
Room 1

Предложение за романтично преживяване

Разсъмване

Този пакет включва нощувка за двама в балон или в къщата заедно с традиционна закуска, приготвена с продукти  от местни производители. Чай, кафе, сок.  

Ти и Аз

Този пакет включва нощувка за двама в балон или в къщата заедно с традиционна закуска и вечеря, приготвени с продукти  от местни производители и бутилка качествено българско вино. Вечерята може да бъде организирана почти навсякъде в къмпинга или околностите му.  

Усещане

Този пакет включва нощувка за двама в балон или в къщата заедно с традиционна закуска, приготвена с продукти  от местни производители. Усещането ще бъде пълно, когато се потопите за 30 мин. в дървено джакузи на открито, точно под звездите. Предлагат се халати, кърпи и душ гел.  

Звезделина

Този пакет включва нощувка за двама в балон или в къщата заедно с традиционна закуска и вечеря, приготвени с продукти  от местни производители и бутилка качествено българско вино. Вечерята може да бъде организирана почти навсякъде в къмпинга или околностите му. В предварително уговорино време може да се насладите на 30 мин. в дървено джакузи на открито.  Предлагат се халати, кърпи и душ гел.  

За повече информация и конкретна оферта, моля изпратете запитване.

За повече информация и резервация:

Тел: +359 886 555 885

hello@sineva.eu

Депозит за потвърждение на резервацията може да направите чрез:

Revolut (инструкции)

или

Банкова сметка: BG36BPBI81704606714982 Пощенска банка
Титуляр: Станка Иванова
В основание за превода се вписва периодът и обектът, който резервирате, както и номерът на резервацията (booking number) от потвърдителния имейл.