За връзка: +359886555885
Или ни изпратете имейл: До Синева

Холистични практики

За повече информация и записване:

телефон: 0888 297 807
Маргарита

Водена медитация под звездното небе на „Синева“

Позволете ни да ви поведем на магическо пътуване към силата на майката земя, към безкрая на звездното небе и дълбините на собственото ви сърце. Хармонизирайте тялото и духа си с лечебните вибрации на пеещите купи. Усетете пулса на всемира във вените си, освободете се от излишни емоционални товари. Вдишайте аромата на тревите, чуйте песента на щурците и пътувайте, докъдето стига въображението и куража ви!

Такса – дарение

Звукова практика с пееща купа и напяване за пречистване и баланс

Практиката се основава на древната мъдрост за прилагането на звука и вибрациите като лечебно средство. От векове хората разглеждат човешкото същество като енергийна система и използват звука за насочено въздействие върху тялото и ума. На всяка енергийна вълна съответстват определен музикален тон и цвят, в зависимост от това каква е нейната вибрация. Звуковите вълни от честотите на тибетската пееща купа и вокални напеви са форма на настройване на енергийната система на човека. / В практиката се използват светлини и ритуални музикални инструменти./ Припяването успокоява вибрациите на нашето тяло и съзнание, довеждайки ги до резонанс, чрез ритмичното повтаряне на проста фраза, мантра или звук. Мантра буквално означава инструмент на ума. Напевите изместват непрестанния ритъм на активните ни мисли и следователно очистват, опростяват и подреждат ума. Звуково вибрационната практика е дълбоко преживяване, възможност да освободите натрупаното напрежение и емоционални блокажи и да се потопите в състояние на покой и дълбока свързаност със себе си и света около вас.

Индивидуален сеанс – 40 лв.

За двойки – 40 лв.

Групов сеанс

Енергиен Рейки сеанс

Рейки е оздравителна японска техника, която релаксира и балансира както физическото тяло, така и ума, емоциите и духа на човека. В превод „ Рейки“ означава „Енергия на жизнената сила“. Рейки се изпълнява с полагане на ръце върху тялото и предаване на оздравителна, релаксираща енергия.

Може да се прилага като самостоятелна процедура или в комбинация с класически масаж. По време на сеанса може да се почувства затопляне, леко изтръпване, хлад, сънливост или да няма никакви физически усещания, но положителните ефекти от процедурата продължават дълго.

Ако сте отворени да получавате, ако се чувствате свързани със себе си и с всичко, което ви заобикаля, насладете се на потока на жизнената сила.

30 минути – 25 лева

Преживяване на границата между будуването и съня

Йогийски сън

Дълбока, релаксираща и медитативна практика за отпускане на тялото и ума. Тази изумителна техника има силен лечебен ефект, давайки почивка на всички нива: физическо, енергийно, ментално, емоционално и интуитивно. Едновременно вдъхва сили и увереност, но и освобождава от емоционалните тежести и блокажи. По време на това съкровено пътуване се докосваме до най-дълбинните пластове на нашата същност Изпълнява се в легнало положение, без каквото и да е физическо усилие или движение. Практиката продължава от 25 до 40 минути и е достъпна за всеки – в група или индивидуална сесия.

Попитайте за цената!

Хипнотичен сеанс

Сеансът е състояние на пълно отпускане, при което умът става пасивен и изчистен от обичайния си мисловен поток. Хипнозата е техника, която ви помага да навлизате в променено състояние на съзнанието и да насочите вниманието си към определени цели или проблемни обстоятелства. Подсъзнанието става отзивчиво за възприемане на нови мисловни модели. Това е възможност чрез силата на вътрешния си потенциал да промените или подпомогнете процеси в живата си. В хипнозата няма нищо свръхестествено – тя е един естествен, безопасен и много ефективен инструмент. По време на сеанса вие оставате в съзнание през цялото време.

Индивидуална сесия - Попитайте за цената!

Групова сесия

За повече информация и записване:

телефон: 0888 297 807
Маргарита