Други кат

Вторият етаж на къщата е едно наистина приятно място за почивка. Той е със самостоятелен вход и разполага със слънчева тераса от която може да се насладите на шума на реката. Вътре ще намерите антре с напълно оборудван кухненски бокс, две оригинално обзаведени стаи и баня с тоалетна и душ кабина. Максималният капацитет е 6 човека.  Можете да ползвате всички останали съоръжения в комплекса, механа с кухненски бокс, тераса за слънчеви бани, джакузи срещу допълнително заплащане. Естественото джакузи в реката е на 20м. от портата. Зоната на балоните е ограничена единствено за настанените в тях.

Цени

Етажът от къщата може да се наеме за минимум две нощи.

Цените са в български лева и включват незабравима нощувка, спално бельо, кърпи и други тоалетни принадлежности. За всички гости са осигурени паркоместа.  Настаняването е след 15:30, напускането е до 12часа.

  за  три и повече
нощувки
за една  
нощувка
двама възрастни
петък и събота
120 лв. 140 лв.
двама възрастни
от неделя до четвъртък
100 лв. 120 лв.
за до шест човека 
петък и събота
130 лв. 150 лв.
за до шест човека 
от неделя до четвъртък
110 лв. 140 лв.

Предложение за романтично преживяване

Разсъмване

Този пакет включва нощувка за двама в балон или в къщата заедно с традиционна закуска, приготвена с продукти  от местни производители. Чай, кафе, сок.  +10 лв.

Ти и Аз

Този пакет включва нощувка за двама в балон или в къщата заедно с традиционна закуска и вечеря, приготвени с продукти  от местни производители и бутилка качествено българско вино. Вечерята може да бъде организирана почти навсякъде в къмпинга или околностите му.  +60 лв.

Усещане

Този пакет включва нощувка за двама в балон или в къщата заедно с традиционна закуска, приготвена с продукти  от местни производители. Усещането ще бъде пълно, когато се потопите за 30 мин. в дървено джакузи на открито, точно под звездите. Предлагат се халати, кърпи и душ гел.  +30 лв.

Звезделина

Този пакет включва нощувка за двама в балон или в къщата заедно с традиционна закуска и вечеря, приготвени с продукти  от местни производители и бутилка качествено българско вино. Вечерята може да бъде организирана почти навсякъде в къмпинга или околностите му. В предварително уговорино време може да се насладите на 30 мин. в дървено джакузи на открито.  Предлагат се халати, кърпи и душ гел.  +80 лв.

За повече информация и конкретна оферта, моля изпратете запитване.

За повече информация и резервация:

Тел: +359 886 555 885

hello@sineva.eu

Депозит за потвърждение на резервацията може да направите чрез:

Revolut

или

Банкова сметка: BG36BPBI81704606714982 Пощенска банка
Титуляр: Станка Иванова
В основание за превода се вписва периодът и обектът, който резервирате.