От 30 октомври 2023 до 15 април 2024 къмпингът ще бъде затворен за гости. Системата за резервации ще бъде активна след 1 декември 2023 година.
За връзка: +359886555885
Или ни изпратете имейл: До Синева

Каруцата

Каруцата носи естествения уют и топлина на дървото и романтичния спомен за едно отминало време. Сгушени удобно в широкото легло, през големите прозорци точно пред вас, влизат звездите и величествената планина. Сред множеството интересни детайли в стаята са скрити различни видове осветление, според настроението и нуждите. Имате и допълнителни удобства – каменна чешма, която се слива с интериора, модерен душ и дискретна тоалетна. Разбира се имате и малко дворче, където може да се усамотите.

Можете да ползвате всички останали съоръжения в комплекса, механа с кухненски бокс, тераса за слънчеви бани, както и джакузи и солна стая срещу допълнително заплащане. Естественото джакузи в реката е точно до вас. Зоната на балоните е ограничена единствено за настанените в тях.

 

Цена на ден за настаняване на до двама души:

ден от седмицата П В С Ч П С Н
една нощувка 130 лв. 130 лв. 130 лв. 130 лв. 150 лв. 180 лв. 140 лв.
две нощувки 100 лв. 100 лв. 100 лв. 100 лв. 120 лв. 150 лв. 110 лв.
за три и повече 95 лв. 95 лв. 95 лв. 95 лв. 115 лв. 145 лв. 105 лв.

Цената включва незабравими нощувки, спално бельо, кърпи и други тоалетни принадлежности. За всички гости са осигурени паркоместа.

Настаняването е от 15:30 до 22:00 часа, напускането е до 12 часа.

Резервация на Каруцата
Room 1

Предложение за романтично преживяване

Разсъмване

Този пакет включва нощувка за двама в балон или в къщата заедно с традиционна закуска, приготвена с продукти  от местни производители. Чай, кафе, сок.  

Ти и Аз

Този пакет включва нощувка за двама в балон или в къщата заедно с традиционна закуска и вечеря, приготвени с продукти  от местни производители и бутилка качествено българско вино. Вечерята може да бъде организирана почти навсякъде в къмпинга или околностите му.  

Усещане

Този пакет включва нощувка за двама в балон или в къщата заедно с традиционна закуска, приготвена с продукти  от местни производители. Усещането ще бъде пълно, когато се потопите за 30 мин. в дървено джакузи на открито, точно под звездите. Предлагат се халати, кърпи и душ гел.  

Звезделина

Този пакет включва нощувка за двама в балон или в къщата заедно с традиционна закуска и вечеря, приготвени с продукти  от местни производители и бутилка качествено българско вино. Вечерята може да бъде организирана почти навсякъде в къмпинга или околностите му. В предварително уговорино време може да се насладите на 30 мин. в дървено джакузи на открито.  Предлагат се халати, кърпи и душ гел.  

За повече информация и конкретна оферта, моля изпратете запитване.

За повече информация и резервация:

Тел: +359 886 555 885

hello@sineva.eu

Депозит за потвърждение на резервацията може да направите чрез:

Банкова карта

Сканирайте QR кода и следвайте инструкциите.

В полето “бележки” (note) на първа страница добавете номер на резервацията, периода и обекта, който резервирате.

 

Revolut

Как се плаща с Револют, може да прочетете тук.

При плащането, моля добавете бележка с номер на резервацията, периода и обекта, който резервирате.

Банкова сметка:

BG36BPBI81704606714982
BIC BPBIBGSF
Пощенска банка (Юробанк България)
Титуляр: Станка Иванова

В основание за превода се вписва периодът и обектът, който резервирате, както и номерът на резервацията (booking number) от потвърдителния имейл.