От 30 октомври 2023 до 15 април 2024 къмпингът ще бъде затворен за гости. Системата за резервации ще бъде активна след 1 декември 2023 година.
За връзка: +359886555885
Или ни изпратете имейл: До Синева

Подаръчен ваучер

Зарадвайте вашите близки с подаръчен ваучер за нощувка в къмпинг “Синева”!

Срокът на валидност на ваучера е една година от датата на постъпване на плащането по нашата сметка. Моля, обърнете внимание, че „Синева“ не работи през зимния сезон. Ваучерът не гарантира настаняване в конкретен обект, свободни места и цена на услугата. Ангажимент на клиента е да направи резервация, каквато намери за добре, съобразено с работното ни време и свободните места, в рамките на срока на валидност на ваучера. Резервацията е гарантирана със стойността на ваучера, не е необходимо допълнително плащане. В случай че цената на резервацията е по-висока от ваучера доплащането се прави при настаняването. Неизползваните в срок ваучери губят стойността си. Ваучерът е за произволна сума. Ваучерът може да бъде преотстъпен без да е необходимо да ни информирате. Срокът на ваучера не се удължава.

Процедура

Изпратете съобщение чрез Viber или Whatsapp с текст “номер на ваучер“,  имената на човека, който ще получи ваучера и на този, който ще направи плащането.  В отговор ще получите уникален номер комбинация от букви и цифри.

Вие сами може да изработите вашия ваучер. Задължителните атрибути са номерът на ваучера, който е необходим при резервацията, и срокът, в който е валиден ваучера. Примерен ваучер може да изтеглите оттук – ваучер

Подаръчният ваучер е на определена от вас стойност, която може да заплатите с Revolut (инструкции) или банков превод на следната сметка:

BG36BPBI81704606714982
Пощенска банка, титуляр: Станка Иванова.

В основанието на превода запишете номера на ваучера и името на ползвателя.

Ползвателят на ваучера може да направи резервация през резервационната система, като въведе неговия номер в специалното поле. Ползвателят на ваучера сам избира всички параметри на резервацията.