Често задавани въпроси​

Този въпрос винаги ме е затруднявал. Ще се опитам да обясня защо. Ние се надяваме че сме подсигурили условия за много приятна нощувка. Да, през нощта и в студените дни в балона е топло, но не горещо. Аз не мисля, че е необходимо да бъде горещо. Не само че това ще изисква значително количество енергия, а защото това ще промени усещането, че си на открито. В това е магията да угасиш лампите да погледнеш звездите да вдишаш и вълшебството става придобиваш усещането че топлото ти легло е поставено в тревата.

Балонът е изработен от тънка безвредна пластмаса с дебелина 0,6 – 0,9 мм. Тя има надуваема конструкция единствено на тунела. Безшумна електрическа помпа подържа балона изправен, като създава незабележимо свръх налягане. Въздухът, който постъпва в балона, се филтрира, така че се достига до невероятния парадокс – балонът осигурява пълна защита от околната среда и в същото време те потапя във нея. 

Този въпрос винаги ме е затруднявал. Ще се опитам да обясня защо. Ние се надяваме че сме подсигурили условия за много приятна нощувка. Да през нощта и в студените дни в балона е топло но не горещо. Аз не мисля че е необходимо да бъде горещо. Не само че това ще изисква значително количество енергия, а защото ще промени усещането, че си на открито. В това е магията да угасиш лампите да погледнеш звездите да вдишаш и вълшебството става придобиваш усещането че топлото ти легло е поставено в тревата.

Когато е хладно през нощта, първите лъчи са нещо, което желаеш. Балонът е все пак вид палатка трудно се затопля и трудно се охлажда. Затова използваме изпитаните методи от къмпинга. Всички Балони са разположени на сенчести места. Някои от тях имат и покривало. Въздухът, който постъпва в балона, е по-хладен. При нас никога не е твърде топло, разходете се до реката И все пак ако решите да останете добре е да знаете че  PVC материалът предпазва от UV лъчите.

Всеки от балоните е разположен в индивидуална територия с кът за почивка на открито, към която води собствена пътека. Повечето от балоните са разположени в гората и растителността осигурява преграда между тях. Ние забраняваме зоната на балоните за достъп на външни лица и вярваме, че всеки би уважил неприкосновеността на чуждата територия, така че всеки да се наслади на преживяването. Във всеки балон е осигурено помещение от непрозрачен винил. Балоните, които предлагаме, са с различен обем и прозрачност. Моля изберете балона, в който ще се чувствате най-добре.

Най-общо казано, разполагате с електричество, осветление, топло легло. Всеки балон е оборудван с индивидуален стил но могат да се разделят на два типа. Разликата е че част от балоните разполагат със самостоятелно помещение в което е поставена спалнята. В него прозрачен е само таванът.

Да, нашите балони са безопасни за използване от възрастни хора при нормални обстоятелства. Дори по някаква причина балонът да бъде разкъсан и да спадне, конструкцията на тунела ще ви позволи да излезете. Спазването на правилата ви гарантира не само безопасност, но и комфорт.

Получавате свеж въздух във всеки момент. Системата за надуване на балона подменя общия обем на въздуха 6-7 пъти на час.

We have three children and we love children. Sleeping in a bubble however requires much attention from their side as going inside and outside takes time and it’s not possible to be done by little children. The bubble offer touch with nature, quiet and relaxing atmosphere and the area of each bubble is only for its guests and walking arround the bubbles is not allowed. Also the bubble is made from thin material and requires attention when using some sharp things. We know that it is difficult to explain such things to children and this is the reason for the restriction.

Осигурен е безопасен паркинг пред входа на комплекса.

Достъпен е интернет на цялата площ на комплекса. Парола не е необходима.

Разполагаме с барбекю, пещ и кухненски кът за самостоятелно приготвяне на храна. По предварителна заявка можем да осигурим доставка на хранителни продукти или да приготвим някой от вкусните местни специалитети.

В балоните не се допускат домашни любимци.