Къмпинг Синева

Къмпинг "Синева"

Къмпинг Синева

Къмпинг "Синева"

Където душата среща звездите

Къмпинг Синева

Къмпинг "Синева"

Където душата среща звездите

Други кат

Вторият етаж на къщата е едно наистина приятно място за почивка. Той е със самостоятелен вход и разполага със слънчева тераса от която може да се насладите на шума на реката. Вътре ще намерите антре с напълно оборудван кухненски бокс, две оригинално обзаведени стаи и баня с тоалетна и душ кабина. Максималният капацитет е 6 човека.  Можете да ползвате всички останали съоръжения в комплекса, механа с кухненски бокс, тераса за слънчеви бани, джакузи срещу допълнително заплащане. Естественото и напълно безплатно джакузи в реката е на 20м. от портата. Зоната на балоните е ограничена единствено за настанените в тях.

Цени

Цените са в български лева и включват една незабравима нощувка, спално бельо, кърпи и други тоалетни принадлежности. За всички гости са осигурени паркоместа.

за повече от две нощувки за една нощувка
висок сезон 100 120
нисък сезон 90 110
за шестима -
висок сезон
110 130
за шестима -
нисък сезон
100 120

Пакети

Разсъмване

Този пакет включва нощувка за двама в балон или в къщата заедно с традиционна закуска, приготвена с продукти  от местни производители. Чай, кафе, сок.  +10 лв.

Ти и Аз

Този пакет включва нощувка за двама в балон или в къщата заедно с традиционна закуска и вечеря, приготвени с продукти  от местни производители и бутилка качествено българско вино. Вечерята може да бъде организирана почти навсякъде в къмпинга или околностите му.  +60 лв.

Усещане

Този пакет включва нощувка за двама в балон или в къщата заедно с традиционна закуска, приготвена с продукти  от местни производители. Усещането ще бъде пълно, когато се потопите за 30 мин. в дървено джакузи на открито, точно под звездите. Предлагат се халати, кърпи и душ гел.  +30 лв.

Звезделина

Този пакет включва нощувка за двама в балон или в къщата заедно с традиционна закуска и вечеря, приготвени с продукти  от местни производители и бутилка качествено българско вино. Вечерята може да бъде организирана почти навсякъде в къмпинга или околностите му. Усещането ще бъде пълно, като добавим и 30 мин. в дървено джакузи на открито.  Предлагат се халати, кърпи и душ гел.  +80 лв.

За повече информация и конкретна оферта, моля изпратете запитване.