За връзка: +359886555885
Или ни изпратете имейл: До Синева

Масажи и холистични практики

За повече информация и записване:

телефон: 0888 297 807
Маргарита

Масажи

Масаж на ходила, глезени и длани

Масаж на ходила, глезени и длани

Масажът е авторско съчетание от древни енергийни масажни техники и познанието на рефлексологията. Как чувствате краката си след голямата разходка в планината или след работния ден на токчета в офиса? В края на дългия „цял ден на крак“ масажът на ходила, глезени и длани е невероятно изживяване. Той е изключително отпускащ и приятен и точно толкова полезен.

Масажът се основава на концепцията на традиционната източна медицина за човешкото тяло като изтъкано от енергийни канали – меридиани, по които циркулира жизнената енергия Чи. Каналите започват или завършват на пръстите на краката и ръцете.

Според рефлексологията всички органи, жлези и системи в тялото са проектирани върху зони (точки) по ходилата и ръцете. Прилагането на натиск върху рефлекторните зони нормализира енергийния поток в тялото и функционирането на нервната система, подобрява обмяната на веществата, стимулира функцията на отделните органи, намалява болката, активизира кръвообращението и снабдяването на тъканите и органите с кислород и хранителни субстанции.

Енергийният масаж на ходилата, глезените и дланите не само активира самоизцелението на тялото, но и успокоява ума, носи усещане за лекота и хармония.

На ходила и глезени 40 минути – 40 лева

На ходила, глезени и длани 60 минути – 60 лева

Китайски масаж „ Гуанша“ на гърба

Китайски масаж „Гуаша“ на гърба

Гуаша е лечебен китайски масаж, познат от древността. Китайската философия се основава на представата за човека като неотменна част от вселената. В света всичко е обект на въздействие и е част от ян и ин. Болестите навлизат отвън с вредоносни сили СЪ ЧИ - жега, огън студ, вятър, сухота, влага, които атакуват човешкия организъм и отслабват защитните му сили. Жизнената енергия на човека Чи се движи по меридианите, които обхващат цялото тяло. По протежение на меридианите са разположени рефлексни точки, въздействието върху които балансира енергията в организма.

Дискомфортът и болките в тялото са сигнал за блокаж на кръвта и енергията. В превод ГУАША означава „стържа болест“. Остъргването по време на масажа се извършва с пластина от нефрит или биволски рог. Извършват се движения с различен интензитет отгоре надолу по посока на циркулацията на кръвта. Зоните, които се масажират са гърба, раменете, задната част на врата, шията, горната част на гърдите, челото и при нужда определени точки на главата. Масажът на главата стимулира мозъчната дейност, помага при главоболие и косопад. Масажът Гуаша освобождава блокажите и позволява на енергията да се движи безпрепятствено. По кожата може да се почувства парене и да се появи зачервяване, което е белег, че в тази зона енергията е блокирана и че лечебното въздействие е започнало.

Масажът повлиява болките и мускулните спазми, освобождава натрупаното във врата и гърба напрежение, подобрява кръвообращението и обмените процеси, стимулира детоксикацията и повишава защитните сили на организма и жизнеността, спомага за нормализиране на съня и подобрява настроението.

40 минути – 45 лева

Китайски масаж „ Гуанша“ за лице с нефритена плочка

Китайски масаж „Гуаша“ за лице с нефритена плочка

Родината на този масаж е Китай. Масажът на лице „ Гуаша“ е едновременно релаксиращ, разкрасяващ и лечебен. В превод ГУАША означава „стържа болест“. С нежни фини движения нефритената плочка ще изстърже от лицето ви стреса и умората, мъртвите клетки и фините бръчици. Древният масаж събужда красотата на кожата и действа като лимфен дренаж. При въздействане върху лимфните пътища, водният баланс на клетките се възстановява. Лимфният отток и притока на кръв изчистват токсините от организма. Масажът „Гуаша“ помага за намаляване на отоците на лицето, тъмните кръгове под очите и възвръща сияйния блясък на кожата на лицето.

Китайците вярват, че нефритът носи енергията на силата и безсмъртието. Зеленият полускъпоценен камък е студен, гладък и много приятен на допир за кожата на лицето. В света на енергийното лечение нефритът е един от най-силните стимулатори на творческата енергия на всеки човек, носи позитивна енергия и прави кожата красива и млада за по-дълго.

Върху лицето са разположени биологично активни точки, отговорни за функционирането на вътрешните органи и системи. Като въздейства върху тези точки, масажът Гуаша повлиява и на общото състояние на организма. Помага при мигрена, безсъние и нервност. Подарете на лицето лечебното докосване на нефрита.

30 минути – 30 лева

Релаксиращ масаж

Масажът може да бъде частичен / на гръб и кръст, масажна яка/ или на цяло тяло.

Масажът е древен метод за релаксиране на тялото и ума и премахване на умората и болката в гърба или кръста. Балансира общото състояние на организма. Кожните рецептори възприемат и отвеждат външните въздействия от масажните техники навътре в организма и предизвикват ответни реакции във всички органи и системи в него. Масажът отпуска мускулите и ускорява регенеративни процеси и възстановява мускулния тонус. Подобрява кръвообращението в третираната зона. Намалява чувството за скованост. Влияе благоприятно върху нервната система – действа противовъзпалително и успокоява възпалените нерви, облекчава главоболието, подобрява качеството на съня.

Масаж на гръб 40 минути – 40 лева

Масаж на цяло тяло 70 минути – 70 лева

Масажна яка

Частичен масаж, който включва обработка на врата, раменете и основата на черепа.

30 минути – 25 лева

Енергиен масаж на цялото тяло

Енергийните масажи са духовно учение, идващо от Изтока. Енергийният масаж е изключително релаксиращо преживяване. Чрез фини и нежни поглаждания се освобождава пътя на енергията по енергийните канали, за да се активира дълбок лечебен процес. Потокът на енергията се насочва със синхронно дишане на терапевта и получаващия и настройки за визуализации. Масажът не само възстановява и събужда жизнените сили, но и носи блаженство и усещане за свобода и безвремие…

120 минути – попитайте за цената

Разхлаждащ айс масаж 40 мин

Нещо различно в горещите летни дни! Не просто кубчета лед, а замразени отвари от билки с положителен информационен пълнеж според нуждите на вашето тяло. От тази процедура кожата изпитва лек шок и се стимулират регенеративни процеси. След краткотрайно въздействие със студ организмът променя своя работен режим – кръвотокът се разпределя така, че да подсигури максимално мускулите с кислород и хранителни вещества. Оздравителният изстудяващ масаж:

• Премахва мускулното и нервното напрежение

• Подобрява външния вид на кожата

• Неутрализира главоболието, безсънието и тревожността

Лице – 25 лв

Антицелулитен – 45 лв

Масаж на точките на терморегулация на китките и ходилата – 35лв

Холистични практики

Водена медитация под звездното небе на „Синева“

Позволете ни да ви поведем на магическо пътуване към силата на майката земя, към безкрая на звездното небе и дълбините на собственото ви сърце. Хармонизирайте тялото и духа си с лечебните вибрации на пеещите купи. Усетете пулса на всемира във вените си, освободете се от излишни емоционални товари. Вдишайте аромата на тревите, чуйте песента на щурците и пътувайте, докъдето стига въображението и куража ви!

Такса – дарение

Звукова практика с пееща купа и напяване за пречистване и баланс

Практиката се основава на древната мъдрост за прилагането на звука и вибрациите като лечебно средство. От векове хората разглеждат човешкото същество като енергийна система и използват звука за насочено въздействие върху тялото и ума. На всяка енергийна вълна съответстват определен музикален тон и цвят, в зависимост от това каква е нейната вибрация. Звуковите вълни от честотите на тибетската пееща купа и вокални напеви са форма на настройване на енергийната система на човека. / В практиката се използват светлини и ритуални музикални инструменти./ Припяването успокоява вибрациите на нашето тяло и съзнание, довеждайки ги до резонанс, чрез ритмичното повтаряне на проста фраза, мантра или звук. Мантра буквално означава инструмент на ума. Напевите изместват непрестанния ритъм на активните ни мисли и следователно очистват, опростяват и подреждат ума. Звуково вибрационната практика е дълбоко преживяване, възможност да освободите натрупаното напрежение и емоционални блокажи и да се потопите в състояние на покой и дълбока свързаност със себе си и света около вас.

Индивидуален сеанс – 40 лв.

За двойки – 40 лв.

Групов сеанс

Енергиен Рейки сеанс

Рейки е оздравителна японска техника, която релаксира и балансира както физическото тяло, така и ума, емоциите и духа на човека. В превод „ Рейки“ означава „Енергия на жизнената сила“. Рейки се изпълнява с полагане на ръце върху тялото и предаване на оздравителна, релаксираща енергия.

Може да се прилага като самостоятелна процедура или в комбинация с класически масаж. По време на сеанса може да се почувства затопляне, леко изтръпване, хлад, сънливост или да няма никакви физически усещания, но положителните ефекти от процедурата продължават дълго.

Ако сте отворени да получавате, ако се чувствате свързани със себе си и с всичко, което ви заобикаля, насладете се на потока на жизнената сила.

30 минути – 25 лева

Преживяване на границата между будуването и съня

Йогийски сън

Дълбока, релаксираща и медитативна практика за отпускане на тялото и ума. Тази изумителна техника има силен лечебен ефект, давайки почивка на всички нива: физическо, енергийно, ментално, емоционално и интуитивно. Едновременно вдъхва сили и увереност, но и освобождава от емоционалните тежести и блокажи. По време на това съкровено пътуване се докосваме до най-дълбинните пластове на нашата същност Изпълнява се в легнало положение, без каквото и да е физическо усилие или движение. Практиката продължава от 25 до 40 минути и е достъпна за всеки – в група или индивидуална сесия.

Попитайте за цената!

Хипнотичен сеанс

Сеансът е състояние на пълно отпускане, при което умът става пасивен и изчистен от обичайния си мисловен поток. Хипнозата е техника, която ви помага да навлизате в променено състояние на съзнанието и да насочите вниманието си към определени цели или проблемни обстоятелства. Подсъзнанието става отзивчиво за възприемане на нови мисловни модели. Това е възможност чрез силата на вътрешния си потенциал да промените или подпомогнете процеси в живата си. В хипнозата няма нищо свръхестествено – тя е един естествен, безопасен и много ефективен инструмент. По време на сеанса вие оставате в съзнание през цялото време.

Индивидуална сесия - Попитайте за цената!

Групова сесия

За повече информация и записване:

телефон: 0888 297 807
Маргарита