За връзка: +359886555885
Или ни изпратете имейл: До Синева

Масажи

За повече информация и записване:

телефон: 0888 297 807
Маргарита

Масаж на ходила, глезени и длани

Масаж на ходила, глезени и длани

Масажът е авторско съчетание от древни енергийни масажни техники и познанието на рефлексологията. Как чувствате краката си след голямата разходка в планината или след работния ден на токчета в офиса? В края на дългия „цял ден на крак“ масажът на ходила, глезени и длани е невероятно изживяване. Той е изключително отпускащ и приятен и точно толкова полезен.

Масажът се основава на концепцията на традиционната източна медицина за човешкото тяло като изтъкано от енергийни канали – меридиани, по които циркулира жизнената енергия Чи. Каналите започват или завършват на пръстите на краката и ръцете.

Според рефлексологията всички органи, жлези и системи в тялото са проектирани върху зони (точки) по ходилата и ръцете. Прилагането на натиск върху рефлекторните зони нормализира енергийния поток в тялото и функционирането на нервната система, подобрява обмяната на веществата, стимулира функцията на отделните органи, намалява болката, активизира кръвообращението и снабдяването на тъканите и органите с кислород и хранителни субстанции.

Енергийният масаж на ходилата, глезените и дланите не само активира самоизцелението на тялото, но и успокоява ума, носи усещане за лекота и хармония.

На ходила и глезени 40 минути – 40 лева

На ходила, глезени и длани 60 минути – 60 лева

Китайски масаж „ Гуанша“ на гърба

Китайски масаж „Гуаша“ на гърба

Гуаша е лечебен китайски масаж, познат от древността. Китайската философия се основава на представата за човека като неотменна част от вселената. В света всичко е обект на въздействие и е част от ян и ин. Болестите навлизат отвън с вредоносни сили СЪ ЧИ - жега, огън студ, вятър, сухота, влага, които атакуват човешкия организъм и отслабват защитните му сили. Жизнената енергия на човека Чи се движи по меридианите, които обхващат цялото тяло. По протежение на меридианите са разположени рефлексни точки, въздействието върху които балансира енергията в организма.

Дискомфортът и болките в тялото са сигнал за блокаж на кръвта и енергията. В превод ГУАША означава „стържа болест“. Остъргването по време на масажа се извършва с пластина от нефрит или биволски рог. Извършват се движения с различен интензитет отгоре надолу по посока на циркулацията на кръвта. Зоните, които се масажират са гърба, раменете, задната част на врата, шията, горната част на гърдите, челото и при нужда определени точки на главата. Масажът на главата стимулира мозъчната дейност, помага при главоболие и косопад. Масажът Гуаша освобождава блокажите и позволява на енергията да се движи безпрепятствено. По кожата може да се почувства парене и да се появи зачервяване, което е белег, че в тази зона енергията е блокирана и че лечебното въздействие е започнало.

Масажът повлиява болките и мускулните спазми, освобождава натрупаното във врата и гърба напрежение, подобрява кръвообращението и обмените процеси, стимулира детоксикацията и повишава защитните сили на организма и жизнеността, спомага за нормализиране на съня и подобрява настроението.

40 минути – 45 лева

Китайски масаж „ Гуанша“ за лице с нефритена плочка

Китайски масаж „Гуаша“ за лице с нефритена плочка

Родината на този масаж е Китай. Масажът на лице „ Гуаша“ е едновременно релаксиращ, разкрасяващ и лечебен. В превод ГУАША означава „стържа болест“. С нежни фини движения нефритената плочка ще изстърже от лицето ви стреса и умората, мъртвите клетки и фините бръчици. Древният масаж събужда красотата на кожата и действа като лимфен дренаж. При въздействане върху лимфните пътища, водният баланс на клетките се възстановява. Лимфният отток и притока на кръв изчистват токсините от организма. Масажът „Гуаша“ помага за намаляване на отоците на лицето, тъмните кръгове под очите и възвръща сияйния блясък на кожата на лицето.

Китайците вярват, че нефритът носи енергията на силата и безсмъртието. Зеленият полускъпоценен камък е студен, гладък и много приятен на допир за кожата на лицето. В света на енергийното лечение нефритът е един от най-силните стимулатори на творческата енергия на всеки човек, носи позитивна енергия и прави кожата красива и млада за по-дълго.

Върху лицето са разположени биологично активни точки, отговорни за функционирането на вътрешните органи и системи. Като въздейства върху тези точки, масажът Гуаша повлиява и на общото състояние на организма. Помага при мигрена, безсъние и нервност. Подарете на лицето лечебното докосване на нефрита.

30 минути – 30 лева

Релаксиращ масаж

Масажът може да бъде частичен / на гръб и кръст, масажна яка/ или на цяло тяло.

Масажът е древен метод за релаксиране на тялото и ума и премахване на умората и болката в гърба или кръста. Балансира общото състояние на организма. Кожните рецептори възприемат и отвеждат външните въздействия от масажните техники навътре в организма и предизвикват ответни реакции във всички органи и системи в него. Масажът отпуска мускулите и ускорява регенеративни процеси и възстановява мускулния тонус. Подобрява кръвообращението в третираната зона. Намалява чувството за скованост. Влияе благоприятно върху нервната система – действа противовъзпалително и успокоява възпалените нерви, облекчава главоболието, подобрява качеството на съня.

Масаж на гръб 40 минути – 40 лева

Масаж на цяло тяло 70 минути – 70 лева

Масажна яка

Частичен масаж, който включва обработка на врата, раменете и основата на черепа.

30 минути – 25 лева

Енергиен масаж на цялото тяло

Енергийните масажи са духовно учение, идващо от Изтока. Енергийният масаж е изключително релаксиращо преживяване. Чрез фини и нежни поглаждания се освобождава пътя на енергията по енергийните канали, за да се активира дълбок лечебен процес. Потокът на енергията се насочва със синхронно дишане на терапевта и получаващия и настройки за визуализации. Масажът не само възстановява и събужда жизнените сили, но и носи блаженство и усещане за свобода и безвремие…

120 минути – попитайте за цената

Разхлаждащ айс масаж 40 мин

Нещо различно в горещите летни дни! Не просто кубчета лед, а замразени отвари от билки с положителен информационен пълнеж според нуждите на вашето тяло. От тази процедура кожата изпитва лек шок и се стимулират регенеративни процеси. След краткотрайно въздействие със студ организмът променя своя работен режим – кръвотокът се разпределя така, че да подсигури максимално мускулите с кислород и хранителни вещества. Оздравителният изстудяващ масаж:

• Премахва мускулното и нервното напрежение

• Подобрява външния вид на кожата

• Неутрализира главоболието, безсънието и тревожността

Лице – 25 лв

Антицелулитен – 45 лв

Масаж на точките на терморегулация на китките и ходилата – 35лв

За повече информация и записване:

телефон: 0888 297 807
Маргарита