Масажи

За повече информация и записване:

телефон: 0888 297 807
Маргарита

Масаж на ходила, глезени и длани

Масаж на ходила, глезени и длани

Масажът е авторско съчетание от древни енергийни масажни техники и познанието на рефлексологията. Как чувствате краката си след голямата разходка в планината или след работния ден на токчета в офиса? В края на дългия „цял ден на крак“ масажът на ходила, глезени и длани е невероятно изживяване. Той е изключително отпускащ и приятен и точно толкова полезен.

Масажът се основава на концепцията на традиционната източна медицина за човешкото тяло като изтъкано от енергийни канали – меридиани, по които циркулира жизнената енергия Чи. Каналите започват или завършват на пръстите на краката и ръцете.

Според рефлексологията всички органи, жлези и системи в тялото са проектирани върху зони (точки) по ходилата и ръцете. Прилагането на натиск върху рефлекторните зони нормализира енергийния поток в тялото и функционирането на нервната система, подобрява обмяната на веществата, стимулира функцията на отделните органи, намалява болката, активизира кръвообращението и снабдяването на тъканите и органите с кислород и хранителни субстанции.

Енергийният масаж на ходилата, глезените и дланите не само активира самоизцелението на тялото, но и успокоява ума, носи усещане за лекота и хармония.

На ходила 40 минути – 30 лева

На ходила, глезени и длани 60 минути – 50 лева

Китайски масаж „ Гуанша“ на гърба

Китайски масаж „Гуаша“ на гърба

Гуаша е лечебен китайски масаж, познат от древността. Китайската философия се основава на представата за човека като неотменна част от вселената. В света всичко е обект на въздействие и е част от ян и ин. Болестите навлизат отвън с вредоносни сили СЪ ЧИ - жега, огън студ, вятър, сухота, влага, които атакуват човешкия организъм и отслабват защитните му сили. Жизнената енергия на човека Чи се движи по меридианите, които обхващат цялото тяло. По протежение на меридианите са разположени рефлексни точки, въздействието върху които балансира енергията в организма.

Дискомфортът и болките в тялото са сигнал за блокаж на кръвта и енергията. В превод ГУАША означава „стържа болест“. Остъргването по време на масажа се извършва с пластина от нефрит или биволски рог. Извършват се движения с различен интензитет отгоре надолу по посока на циркулацията на кръвта. Зоните, които се масажират са гърба, раменете, задната част на врата, шията, горната част на гърдите, челото и при нужда определени точки на главата. Масажът на главата стимулира мозъчната дейност, помага при главоболие и косопад. Масажът Гуаша освобождава блокажите и позволява на енергията да се движи безпрепятствено. По кожата може да се почувства парене и да се появи зачервяване, което е белег, че в тази зона енергията е блокирана и че лечебното въздействие е започнало.

Масажът повлиява болките и мускулните спазми, освобождава натрупаното във врата и гърба напрежение, подобрява кръвообращението и обмените процеси, стимулира детоксикацията и повишава защитните сили на организма и жизнеността, спомага за нормализиране на съня и подобрява настроението.

40 минути – 40 лева

Китайски масаж „ Гуанша“ за лице с нефритена плочка

Китайски масаж „Гуаша“ за лице с нефритена плочка

Родината на този масаж е Китай. Масажът на лице „ Гуаша“ е едновременно релаксиращ, разкрасяващ и лечебен. В превод ГУАША означава „стържа болест“. С нежни фини движения нефритената плочка ще изстърже от лицето ви стреса и умората, мъртвите клетки и фините бръчици. Древният масаж събужда красотата на кожата и действа като лимфен дренаж. При въздействане върху лимфните пътища, водният баланс на клетките се възстановява. Лимфният отток и притока на кръв изчистват токсините от организма. Масажът „Гуаша“ помага за намаляване на отоците на лицето, тъмните кръгове под очите и възвръща сияйния блясък на кожата на лицето.

Китайците вярват, че нефритът носи енергията на силата и безсмъртието. Зеленият полускъпоценен камък е студен, гладък и много приятен на допир за кожата на лицето. В света на енергийното лечение нефритът е един от най-силните стимулатори на творческата енергия на всеки човек, носи позитивна енергия и прави кожата красива и млада за по-дълго.

Върху лицето са разположени биологично активни точки, отговорни за функционирането на вътрешните органи и системи. Като въздейства върху тези точки, масажът Гуаша повлиява и на общото състояние на организма. Помага при мигрена, безсъние и нервност. Подарете на лицето лечебното докосване на нефрита.

30 минути – 25 лева

Енергиен Рейки масаж

Рейки е оздравителна японска техника, която релаксира и балансира както физическото тяло, така и ума, емоциите и духа на човека. В превод „ Рейки“ означава „Енергия на жизнената сила“. Рейки се изпълнява с полагане на ръце върху тялото и предаване на оздравителна, релаксираща енергия.

Може да се прилага като самостоятелна процедура или в комбинация с класически масаж. По време на сеанса може да се почувства затопляне, леко изтръпване, хлад, сънливост или да няма никакви физически усещания, но положителните ефекти от процедурата продължават дълго.

Ако сте отворени да получавате, ако се чувствате свързани със себе си и с всичко, което ви заобикаля, насладете се на потока на жизнената сила.

30 минути – 20 лева

Релаксиращ масаж

Масажът може да бъде частичен / на гръб и кръст, масажна яка/ или на цяло тяло.

Масажът е древен метод за релаксиране на тялото и ума и премахване на умората и болката в гърба или кръста. Балансира общото състояние на организма. Кожните рецептори възприемат и отвеждат външните въздействия от масажните техники навътре в организма и предизвикват ответни реакции във всички органи и системи в него. Масажът отпуска мускулите и ускорява регенеративни процеси и възстановява мускулния тонус. Подобрява кръвообращението в третираната зона. Намалява чувството за скованост. Влияе благоприятно върху нервната система – действа противовъзпалително и успокоява възпалените нерви, облекчава главоболието, подобрява качеството на съня.

Масаж на гръб 40 минути – 35 лева

Масаж на цяло тяло 60 минути – 50 лева

Масажна яка

Частичен масаж, който включва обработка на врата, раменете и основата на черепа.

35 минути – 25 лева

Водена медитация под звездното небе на „Синева“

Позволете ни да ви поведем на магическо пътуване към силата на майката земя, към безкрая на звездното небе и дълбините на собственото ви сърце. Хармонизирайте тялото и духа си с лечебните вибрации на пеещите купи. Усетете пулса на всемира във вените си, освободете се от излишни емоционални товари. Вдишайте аромата на тревите, чуйте песента на щурците и пътувайте, докъдето стига въображението и куража ви!

Такса – дарение

Масажи за ценители:

Енергиен масаж на цялото тяло -120 мин

Звуков масаж – 40 мин

Разхлаждащ айс масаж 40 мин

За повече информация и записване:

телефон: 0888 297 807
Маргарита